Recenze

Souhrn recenzí produktu Elipticaly:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Eliptický trenažer inSPORTline inCondi ET60i

Celkově skvělý stroj,na kterém se skvěle cvičí a cena je přiměřená.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.01.2017)

Stroj velmi kvalitní,tichý chod,dobře se na něm sportuje.

Jelikož neumím anglicky,preferovala bych češtinu na displey.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Tento produkt jsem si koupila na základě konzultace přímo v prodejně Insportline v Ostravě, obsluha byla velice vstřícná, milá a profesionální. U všech produktů vždy shrnuli pro i proti ať se mohu sama rozhodnout. S výrobkem jsem opravdu spokojená. Na podobný jsem byla zvyklá z fitcentra- dlouhý krok , tichý chod, sledování tepové frekvence, možnost zvolení zátěže. I montáž jsme zvládli sami, nic nechybělo. Mohu jen doporučit a také mohu doporučit prodejnu v Ostravě.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.02.2016)


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Doporučuji všem těm, kteří jsou nerozhodní jako já. Tenhle stroj je ideální varianta a zamilujete si ho.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.12.2016)

Super stroj pro sportovní nadšence, zvládne i dvoufázový trénink každý den. Není nijak robustní, přesto je velmi stabilní. Pohyb je plynulý, délka kroku ideální pro protažení hýžďového svalu. Tichý chod.

v zátěžovém kole se něco tře, ale obchod ihned na reklamaci zareagoval.


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota Dark

vyhovovala mi cena vyhovovala mi i velikost výrobku nemusím za sportem nikam docházet, neztrácím čas

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.12.2014)

eliptický trenažér procvičí celé tělo nemusím navštěvovat posilovnu zacvičím si, kdy chci


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Pěkný, bytelný stroj s pětiletou zárukou a naprosto tichým chodem. Jediná výtky - tep přes dlaně (asi logicky) neměří přesně a nemá pokročilé funkce ergometrů. Pro ty, co jako já sportují s vlastním sporttesterem, to ale nevýhoda není.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.03.2013)

naprosto tichý bezúdržbový bytelný pěkný design


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota Light

vyhovovala mi cena vyhovovala mi i velikost výrobku nemusím za sportem nikam docházet, neztrácím čas

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.12.2014)

eliptický trenažér procvičí celé tělo nemusím navštěvovat posilovnu zacvičím si, kdy chci


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

super

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.05.2013)


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

super

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.05.2013)


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

Vybrala jsem si ho, protože nemám čas chodit cvičit, takže večer si pohodlně zacvičím doma. Zkušenosti zatím dobré, něco určitě vypotím. Používá se dobře, je stabilní a tichý. Ostatním, bych ho doporučila.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.09.2014)

Procvičím si celé tělo na jednom stroji. Je tichý.

Zatím nenastal žádný problém.


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota

Prozatím jsem se vším spokojená.

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.05.2013)

Všechno perfektní.

Zatím nic.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

Velmi kvalitní výrobek od českého výrobce. Cvičíme oba s manželkou a i díky váze stroje je hodně stabilní. V bílé barvě také dobře vypadá.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.01.2012)

Robustní konstrukce z kvalitních materiálů. Nevrže a není hlučný.

Nemám žádná.


Recenze Eliptický trenažér inSPORTline Cruzz

Ztloustla jsem a potřebuji pohyb. Po vyzkoušení levnějšího stroje na prodejně jsem zvolila tento. Zaplatila jsem si i montáž. Při vyšší zátěži ve stroji něco rámusí, takže jak funguje servis.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.01.2013)

Cvičím kdykoliv a jak zvládnu dlouho = nemusím se objednávat do fitka. Cena se vyrovná přibližně ceně za roční fitko. Začínám, takže výsledky vlivu na fyzičku zatím nemám. Poskytnutá 5tiletá záruka napovídá, že to bude kvalitní stroj.

Poměrně velký stroj do panelákového bytu, což je problém bytu, ne stroje.


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline inCondi ET600i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.03.2018)

Velmi odolný stroj Jednoduchost složení díky velmi přehlednému návodu Velmi tichý chod Super nastavení zátěžových programů Návod ke cvičení na webu

Cenově vysoko, ale při kvalitě provedení se není čemu divit


Recenze Eliptical inSPORTline Daytona

Zatím používáme teprve týden, takže uvidíme, jaká bude životnost...ale vypadá dobře zpracovaný, tak snad vydrží...

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.03.2013)

Tichý chod Elegantní Za ty peníze dobrá koupě

Složitější montáž


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

S trenažerem jsem velmi spokojena, vzhledem k časové náročnosti mého zaměstnání a nutnosti "se hýbat a dělat něco pro své zdraví" je toto ideální řešení. Stroj je bytelný, dobře sedí, je tichý a neruší. Tento druh tréninku procvičí téměř celé tělo a při dodržování pravidelného cvičebního režimu se cítíte naprosto omládlí ...

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.11.2012)

Jednoduché sestrojení přístroje Tichý chod Pohodlí


Recenze Eliptical inSPORTline Daytona

přijatelná cena ke kvalitě výrobku zatím je k nějakým závěrům vzhledem ke krátké době užívání výrobku brzy dělat nějaké závěry zatím jsme maximálně spokojeni ano doporučil výhoda sedátka

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.08.2012)

tichý chod a možnost využití sedačky u starších nebo nemocných lidí


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Potřebuji zvýšit kondičku a zhubnout,,s tímto výrobkem opravdu zapojím celé tělo, chod je tichý takže nikoho neruším hlukem,a za cenu je opravdu výborný

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.04.2013)

výborný vzhled,tichý chod

jen měřič tepů je špatný jde to jen při držení


Recenze Eliptical inSPORTline Drive

Tento stroj jsem si vybrala v naději, že se mi podaří zhubnout a spravit postavu po dětech a to se také potvrdilo, zhubla jsem, zvýšila se mi kondice. Mohu ho všem jen doporučit, a ne jen ženám!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.05.2010)

Rychlé vyřízení objednávky a spolehlivé jednání.Protože jsem s tímto internetovým obchodem spokojená, nakoupila jsem také letos další zboží.


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota Light

Pro koupi tohoto stroje jsem se rozhodla na základě recenzí. Čekala jsem velký zázrak, ale jedná se jenom o sympatický stroj, který splní svoji funkci a člověk se u něho zapotí :-) Displej bych klidně rozdělila do víc kolonek, aby se tam zobrazovaly všechny hodnoty současně - vždy musím netrpělivě čekat, až naskočí tep

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.09.2014)

Velice jednoduchá montáž - jen je potřeba osoba, která bude jednotlivé díly přidržovat Tichý chod a pěkný vzhled Dobrá manipulace při převozu do jiné místnosti Stroj je používám pravidelně a nevrže

Co mi vadí je, že boty na plastových nášlapech dosti kloužou. Ale možná je to obuví, při cvičení používám obyčejné tenisky. Během cvičení jsem už několikrát vrazila kolenem do středového kolečka, které slouží pro nastavení zátěže. Nejsem nijak extra vysoká, mám necelých 170 cm, nedovedu si představit, jak na tom cvičí vyšší lidé, když i já mám s moji výškou problémy. Délka kroku mě přijde nedostatečná - krok je dosti malý, po cvičení více cítím zátěž na ruce než na nohy (zatím zůstávám u nižší zátěže, ale zato s intenzivnějším šlapáním)


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.02.2017)

Zatím jsem na mě cvičila párkrát, ale splňuje má očekávání. Seznamuji se s ním. Jsem ale spokojená. Můžu říct, že mé tuky pláčou, když si zacvičím. Je opravdu tichý, není vůbec nic slyšet.

Zatím žádne proti


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Phoenix

Tento eliptical jsme si vybrali kvůli naší výšce do 180 cm, dále kvůli tichému chodu a že se pohybuje v přijatelné cenové relaci. Cvičíme na něm teprve druhý týden, ale zatím jsme velice spokojeni, má tichý chod a dále možnost nastavení délky kroku. Akorád pedály by mohly být protiskluzové. Sestavení stroje podle přiloženého návodu jsme také zvládli dobře. Tento eliptical bychom doporučili i ostatním.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.11.2009)

Eliptical Phoenix používáme již 2. týden. Zatím jsme spokojeni, má tichý chod a možnost nastavení délky kroku.Sestavení elipticalu podle přiloženého návodu je jednoduché.

Pedály by mohly být protiskluzové.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Zkušeností zatím málo za těch 10 dní,pokud bude pracovat jako teď,není co vytknout a určitě doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.06.2014)

precizní provedení absolutně tichý bezproblémový chod velký přehledný displej jednoduchá a rychlá domontáž vlastními silami


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

tento produkt jsem si vybrala hlavně kvůli dlouhému kroku, v této cenové kategorii (do 10 tisíc) je nejspíš jediný s takto dlouhým krokem (42 cm) ostatní elipticaly v této cenové kategorii mají krok cca 30-32 cm nikde nic nevrže, eliptical atlanta je úžasně tichý velmi se mi líbí desing tohoto výrobku, což byl také jeden z důvodů proč jsem se nakonec pro tento eliptical rozhodla tento výrobek bych doporučila každému, kdo chce za přijatelnou cenu výkonný a spolehlivý stroj

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.03.2013)

tichý chod dlouhý krok (42 cm) což je pro mě při výšce 180 cm ideální pěkný design

snad jen to, že měření tepu je nepřesné


Recenze Eliptical inSPORTline Drive

ačkoliv jsem výrobek eliptical neznala, pouze jsem ho vídala, moc jsem si ho přála, jenže jsem nevěděla jak si vybrat a na stránkách je vše velmi dobře vysvětleno. Teď na něm jezdím skoro každý den. Je to super, lepší jak rotoped.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.10.2010)

velmi rychlé různé cenové relace větší výběr než v obchodě


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

vzhledem k časové tísni je domácí využití stroje výborné používám ho, kdy mám čas nezatěžují se klouby, je možná jak chůze tak i téměř běh procvičují se i záda určitě bych ostatním doporčila kdo má problémy s kloubama a nemá čas na tělocvičnu je naprosto úžasný! nelituji !

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.05.2012)

tichý chod profesionální vzhled cenově dostupný naprosto splnilo čekávání


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Daven

Mohu jen doporučit!! Zatím mám jen pozitivní ohodnocení.Skládala jsem si ho vlastnoručně,není to nijak obtížné,plánek je snadno pochopitelný.Cvičení je naprosto dokonalé,mohu srovnávat s podobným vybavením z fitcenter a opravdu je konkurence schopný.Je stabilní,při správném dotažení šroubů,nijak nevrže.V případně uvolnění při zátěži,není problém šrouby zkontrolovat a dotáhnout.Na 100% mohu ohodnotit nastavení programů různých zátěží,měření tuku v těle.Určitě bych neměnila a volila bych stejný produkt !

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.02.2013)

tichý,předvolené programy,


Recenze Eliptical inSPORTline Caracas

Výborný. Snad jen trochu nepraktické umístění baterie hrudního pásu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.03.2017)

Pro domácí použití prvotřídní. Recenze a rady přátel

Proti výrobku samotnému nic. Pokud si zaplatíte dopravu od ČP mějte se na pozoru - otřesné!


Recenze Eliptical inSPORTline Houston

Trenažér mohu jedině doporučit. Promyslete si v jakém rozsahu jej budete využívat a podle toho si vyberte kvalitu jeho zpracování. Já jsem zvolil tuto lacinější variantu a pokud u cvičení vyrdžím, tak již budu vědět jakou kvalitu si přístě koupit a pokud ne, tak mám dobrý věšák na oblečení :). Přeji všem mnoho pevné vůle a ať nám to vydrží.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.11.2009)

Sytém a funkčnost trenažéru mě mile překvapila. Výborná plynulost pohybu bez rázů a možnos cvičení tělesné koordinace . Myslím, že je účinnější než cyklotrenažér. manuální nastavení zátěže je vhodné pro běžné cvičení. Ovládání měřiče jednoduché, dostačující.

dodaný trenažér měl orezlé hřídele od setrvačníku ke klikám což by vedlo k většímu opotřebení a nižší životnosti kluzných ložisek. větší vůle levého soupáčí Kluzné části nebyly namazány a určitě by nevydržely bez zvukových efektů to co uádává výrobce do první prohlídky. Nebylo by od věci, kdyby výrobce dodával mazací tuk, kterým by si zákazník díly v průběhu montáže namazal. hlavní nosná trubka která se sestavuje ze dvou částí má velkou vůli a vydává nepříjemné zvuky. Ložiska soupáčí jsou umělohmotná, kluzná, takže je potřeba počítat s nižší životností Když si koupíte mazací tuk, jemný brusný papír a teflonovou pásku na vymezení vůle hlavní trubky, tak si vše doladíte dle svých představ. nebylo by od věci, kdyby si prodejce občas zkontroloval kvalitu dodávaných výrobků, dodržování kvality a vůlí součástí.


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Merion

Eliptical insportline Merion jsem si vybral kvůli výbornému poměru cena výkona a protože i známí ho mají a mají s ním velmi dobré zkušenosti, takže spokojenost a rozhodně doporučuji všem na držení si kondičky doma.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.03.2015)

za tu cenu naprosto super. stabilní nezabírá moc místa


Recenze Eliptical inSPORTline Trenton

na lince insportline mi tento trenažér doporučili, když jsem jim řekla jaké požadavky mám a jsem s ním spokojená,mám ho jen pár dnů tak zatím je vše ok

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.12.2009)

moderní design, dobře se na něm cvičí

dodací lhůta delší