Recenze

Souhrn recenzí produktu Elipticaly:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Perfektní cvičební stroj, vhodný pro děti i dospělé. Vhodný i pro vysoké, lidi při těle co potřebují dát dolů pár kilo. Stroj je stabilní, displej velký a čitelný. Jednoduchá montáž, zabere cca 60 minut i se čtením manuálu ;-) Rychlejší a pohodlnější montáž ve dvou. Není co dodat, stroj má vše co jsme požadovali a i pozitivně překvapil. Vřele doporučuji!!!!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.02.2014)

Kvalitní a stabilní provedení, jednoduchá montáž, podrobný manuál, tichý, designově povedený, pohodlný

Zatím se nic neobjevilo ;-)


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Tento stroj jsem si vybrala kvůli jeho nosnosti a na doporučení zaměstnance obchodu. Nelituji, funguje zatím bez problémů. Na 100 % splnil mé očekávání - při cvičení cítím jak mi zabírají svaly, ale zároveň netrpí klouby. Rozhodně ho doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.03.2016)

Neslyšitelný chod, zatím funguje bezvadně.

zatím jsem nic nezjistila


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

+ velice tichý chod, až mě to překvapilo + pohodlná madla + nezaznamenala jsem žádnou zbytečnou prodlevu u měření tepu, jen si myslím, že její hodnota je závislá na tom, jak snímač držíte pevně + pokud se rozbije displej, bude stroj fungovat i nadále, manuální ovládání je výhoda - řekla bych, že "přeblikávání" hodnot na displeji by mohlo být v kratších intervalech, ale výrazně to není potřeba - návod na sestavení stroje je popsán dobře, nám ale jeho montáž trvala 2 hodiny - není podrobnější popis u postavení nohou - jsou tři polohy a musela jsem napsat na chat obchodu, kterou polohu zvolit, aby jsem cvičila správně

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.10.2017)

masivnější konstrukce, menší údržba, mám trenažér teprve krátce, ale jsem zatím spokojena

displej působí levným dojmem, tlačítka displeje se trochu hýbou v osazení


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

Vybrala jsem si ho, protože nemám čas chodit cvičit, takže večer si pohodlně zacvičím doma. Zkušenosti zatím dobré, něco určitě vypotím. Používá se dobře, je stabilní a tichý. Ostatním, bych ho doporučila.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.09.2014)

Procvičím si celé tělo na jednom stroji. Je tichý.

Zatím nenastal žádný problém.


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota

jsem pracovně hodně vytížená a tento stroj je bezvadnou pomůckou na domácí cvičení.Jen byl jeden problém.V balíku mi poslali jiné upínací šrouby.Ale na reklamaci to rychle zařídili a za pár dnů poslali náhradní.Jediné mínus dávám celkově šroubům.Musela jsem si koupit téměř všechny nové.Šrouby byly opotřebované a na některých dokonce strhlé zavity.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.02.2014)

je velmi tichý

nic


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

Velmi kvalitní výrobek od českého výrobce. Cvičíme oba s manželkou a i díky váze stroje je hodně stabilní. V bílé barvě také dobře vypadá.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.01.2012)

Robustní konstrukce z kvalitních materiálů. Nevrže a není hlučný.

Nemám žádná.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

S přístrojem jsem spokojená. Oproti rotopedu je to pěkná makačka, ale doufám, že i s lepším výsledkem.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.09.2012)

- přehledná a relativně rychlá montáž - posílení celého těla - ideální na zimu

- zabere docela dost místa


Recenze Eliptical inSPORTline Orlando

Doporučuji všem, kteří mají váhu do 80 kg, v této cenové hladině výborná mašinka, záruka 5 let, montáž zvládne i laik, pro domácí cvičení super stroj.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.09.2012)

Zatím super stroj, tichý, stabilní, montáž jsem zvládnul za 3 hodiny, holky si ho moc chválí

Zatím nic


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Potřebuji zvýšit kondičku a zhubnout,,s tímto výrobkem opravdu zapojím celé tělo, chod je tichý takže nikoho neruším hlukem,a za cenu je opravdu výborný

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.04.2013)

výborný vzhled,tichý chod

jen měřič tepů je špatný jde to jen při držení


Recenze Eliptical inSPORTline Daytona

Vybral jsem si tento produkt,protože jeho výhodou je sedlo. Procvičí bezvadně celé tělo. Produkt se používá opravdu bezvadně.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.03.2013)

Procvičí celé tělo a výhodou je sedlo.

Zmého pohledu nemá žádné nevýhody.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Zkušeností zatím málo za těch 10 dní,pokud bude pracovat jako teď,není co vytknout a určitě doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.06.2014)

precizní provedení absolutně tichý bezproblémový chod velký přehledný displej jednoduchá a rychlá domontáž vlastními silami


Recenze Eliptical inSPORTline inCondi ET30m

Po měsíci používání spokojenost. Není vhodný pro větší osoby. Mně - 160cm/60kg - menší rozměry vyhovují. Možnost připojení tabletu a tréninkové programy nepoužívám, nemohu tedy posoudit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.03.2018)

malý, vhodný do malého bytu příjemná cena

sem tam si vrzne - spíše krycí plasty


Recenze Eliptical inSPORTline Daytona

spokojenost rozmýšlela jsem mezi rotopedem a orbitrekem, toto bylo pro mě ideální vyřešení mého dilema Používá se velmi jednoduše, když je venku škaredě, mohu i přes to jít na procházku Výrobek bych určitě podoručila svým známým. Ideální pro domácí trénink. Při nákupu si nebudu dávat pozor na nic, byla jsem spokojená.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2013)

dva v jednom možnost využít i kola příjemné rozhýbání těla

-


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota

Po dlouhém hledání jsem dala na recenzi a vyplatilo se. Jsem velice spokojena a mile překvapena. Sestavování obtížností je průměrné, Velikostí je do menšího bytu, na přesun např. po dlažbě lehký. V minulosti jsem měla prof.sp.kolo a na tréning a hubnutí je tento eliptical pro mě ještě lepší. Cvičím na něm každý den a nebyl problém, nevrže, jen při větším úklonu do stran se mírně kymácí, ale to není nic zásadního, jinak je dobře stabilní. Doporučuji cvičit na hlasitou rytmickou hudbu. Počitadlo je průměrné, ale za tak celkovou nízkou cenu a kvalitu stroje je toto zanedbatelné. Přístroj je vypracovaný, tichý, pěkný vzhledem a bezpečný. Vřele můžu doporučit, u mě to není věšák na šaty.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.02.2014)

-kvalitní, tichý stroj -rozumná cena -vhodný pro domácí cvičení


Recenze Eliptical inSPORTline Drive

ačkoliv jsem výrobek eliptical neznala, pouze jsem ho vídala, moc jsem si ho přála, jenže jsem nevěděla jak si vybrat a na stránkách je vše velmi dobře vysvětleno. Teď na něm jezdím skoro každý den. Je to super, lepší jak rotoped.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.10.2010)

velmi rychlé různé cenové relace větší výběr než v obchodě


Recenze Eliptical inSPORTline Madison - černý

Tento produkt doporučuji,má spoustu programů,využíváme ho celá rodina.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.03.2015)

Tichý chod,mám eliptikal teprve měsíc,ale zatím jsem spokojená.

Součástí je i hrudní pás,v návodu není žádná zmínka jak ho používat,nefungoval,baterie součástí,ale vybitá.


Recenze Eliptický trenažér inSPORTline Air

Pro moje (prozatím základní) potřeby perfektní, spokojenost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.01.2015)

Nikdy předtím jsem necvičila, takže moje původní nároky a očekávání byly minimální - (taky proto jsem volila nejlevnější /nejjednodušší typ trenažeru) - ale z nákupu jsem nadšená, víc než jsem čekala. Jednoduchý (až minimalistický) trenažer má všechno, co (prozatím) potřebuju. Úsporné provedení (nepotřebuje moc prostoru), příjemná ergonomie, základní přehled o hodnotách (rychlost, čas, kalorie ..), snadná montáž (podle návodu jsem zvládla sama) ..

Při pomalejších rychlostech trenažer trochu vrže .. ale při svižnější rychlosti se zdá všechno ok .. Chvíli mi trvalo, než jsem našla ´správnou´ polohu předních madel (buď jsem na ně nedosáhla, nebo rozptyl pohybu byl příliš velký, nebo byly konce příliš vepředu a těžiště mě pak během cvičení táhlo ´přes řidítka´, apod.) - ale podařilo se, nakonec mi celková ergonomie perfektně sedí.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Velmi kvalitní výrobek od českého výrobce. Cvičíme oba s manželkou a i díky váze stroje je hodně stabilní. V bílé barvě také dobře vypadá.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.01.2012)

Robustní konstrukce z kvalitních materiálů. Nevrže a není hlučný.

Nemám žádná.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Vybral jsem si ho z důvodu velkého pracovního vytížení pro domácí cvičení. Používám ho 1x denně tak na 50 minut. Jedná se o robustní a velice tiché zařízení. Jednoznačně doporučuji!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.12.2012)

perfektní provedení tichý


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

namazali jsme snad bude v pořádku výborně se na něm běhá poprvé jste utahaní chce to rozcvičit byl to dárek stále láká celou rodinu ke cvičení

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.12.2012)

pěkně se na něm cvičí rychlá montáž

brzo začal vrzat


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

tento produkt jsem si vybrala hlavně kvůli dlouhému kroku, v této cenové kategorii (do 10 tisíc) je nejspíš jediný s takto dlouhým krokem (42 cm) ostatní elipticaly v této cenové kategorii mají krok cca 30-32 cm nikde nic nevrže, eliptical atlanta je úžasně tichý velmi se mi líbí desing tohoto výrobku, což byl také jeden z důvodů proč jsem se nakonec pro tento eliptical rozhodla tento výrobek bych doporučila každému, kdo chce za přijatelnou cenu výkonný a spolehlivý stroj

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.03.2013)

tichý chod dlouhý krok (42 cm) což je pro mě při výšce 180 cm ideální pěkný design

snad jen to, že měření tepu je nepřesné


Recenze Eliptical inSPORTline Denver

Jsem s tímto strojem velmi spokojená pro jeho tichý chod, snadné ovládání, široký výběr programů, dle aktuální fyzické kondice.Tento produkt ráda doporučím těm, kteří si udržují a nebo potřebují zvýšit svojí fyzičku. Spolu s pevnou vůlí s tímto strojem toho určitě dosáhnete :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.12.2010)


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota Light

Pro koupi tohoto stroje jsem se rozhodla na základě recenzí. Čekala jsem velký zázrak, ale jedná se jenom o sympatický stroj, který splní svoji funkci a člověk se u něho zapotí :-) Displej bych klidně rozdělila do víc kolonek, aby se tam zobrazovaly všechny hodnoty současně - vždy musím netrpělivě čekat, až naskočí tep

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.09.2014)

Velice jednoduchá montáž - jen je potřeba osoba, která bude jednotlivé díly přidržovat Tichý chod a pěkný vzhled Dobrá manipulace při převozu do jiné místnosti Stroj je používám pravidelně a nevrže

Co mi vadí je, že boty na plastových nášlapech dosti kloužou. Ale možná je to obuví, při cvičení používám obyčejné tenisky. Během cvičení jsem už několikrát vrazila kolenem do středového kolečka, které slouží pro nastavení zátěže. Nejsem nijak extra vysoká, mám necelých 170 cm, nedovedu si představit, jak na tom cvičí vyšší lidé, když i já mám s moji výškou problémy. Délka kroku mě přijde nedostatečná - krok je dosti malý, po cvičení více cítím zátěž na ruce než na nohy (zatím zůstávám u nižší zátěže, ale zato s intenzivnějším šlapáním)


Recenze Eliptical inSPORTline Orlando

Nad míru spokojená

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.10.2014)

Na podobném elipticalu,jsem si formovala postavu v posilovně,takže můj výběr byl jasný,a kila jdou dolů i doma,takže jsem spokojená hodně.Dobře se dá složit,žádné negativní recenze proto psát ani nemůžu.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

S trenažerem jsem velmi spokojena, vzhledem k časové náročnosti mého zaměstnání a nutnosti "se hýbat a dělat něco pro své zdraví" je toto ideální řešení. Stroj je bytelný, dobře sedí, je tichý a neruší. Tento druh tréninku procvičí téměř celé tělo a při dodržování pravidelného cvičebního režimu se cítíte naprosto omládlí ...

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.11.2012)

Jednoduché sestrojení přístroje Tichý chod Pohodlí


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Určitě doporučuji, můžete se hýbat, i kdýž je venku šeredné počasí.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.03.2014)

Trenažer splnil naše očekávání. Jsme spokojeni. Jen snímač tepu je trošičku opožděný. Sestavení nám trvalo zhruba 70min. Dříve jsme měli stepper a chtěli jsme změnu. Něco u čeho se více zapotíme.

Zatím nic,máme ho krátce.


Recenze Eliptical inSPORTline Air I.

Důvod je prostý - pokud nejdu někam na procházku, mám Orbitrek. Zkušenosti zatím postupně získávám, každý den si postupně přidávám minuty. Zatím jsem spokojená, a můžu jen doporučit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.08.2009)

Není velký proto se dá dobře přemístit. Je tichý - to pro mne bylo důležité s ohledem na sousedy. Rozhodnutí - málo pohybu.


Recenze Eliptical inSPORTline Denver

Stroj jsem si vybrala sama na základě recenzí a jsem spokojená. Určitě je vhodný nejen pro začátečníky,jelikož díky mnoha programům a zátěži ho ocení i pokročilí. Návod na smontování je přehledný, takže jsem to zvládla bez problémů.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.12.2013)

tichý chod, stabilita, díky předním kolečkům je dobře přemístitelný, 5-ti letá záruka, servis doma

zatím jsem nic neobjevila, jen snímač tepu na ucho zatím nevím, jak upevnit, aby fungoval správně


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

předchozí eliptic jsem volila za menší cenu a to byla chyba, nevydržel ani 6 let, vrzal, kýval se, nyní jsem dala na rady a trochu připlatila a je to nesrovnatelný, šetřit se opravdu nevyplácí

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.05.2017)

tichý chod, snadná montáž


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Můj první ergometr, uživatelsky velmi příjemný (až na ten počítač), není příliš vhodný pro vyšší cvičence. Při cvičení 5x týdně 20 minut zatím nejeví po jednom měsíci problémy s kvalitou zpracování, doufám, že to vydrží.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.01.2015)

Vybírala jsem si zařízení především pro sebe a v tomto ohledu splňuje naprosto vše, co jsem od něj očekávala. Při mé výšce 170 cm má optimální délku madel, délku kroku, nastavení zátěží. Atlanta je tichá, relativně málo rozměrná (v porovnání s jinými), nastavení je plynulé.

Manuál k použití počítače je katastrofální, neposkytuje v podstatě žádné informace o možnostech nastavení a uložení jednotlivých módů. Omezuje se na konstatování, že to "lze", přičemž ovládání počítače mi připadá zoufale neintuitivní. Zatím šlapu pořád na ruční nastavení a vyhovuje mi to, ale do budoucna bych ráda přišla na to, jak počítač nastavit pro jednotlivé cvičence a jak využít všechny módy. Zatím jsem k tomu nenašla odhodlání. Po měsíci cvičení v pravém pedálu mírně chroustá, což se doufám vyřeší dotažením a promazáním. I když mě prodavač ujišťoval, že pohyblivá madla jsou dostatečně dlouhá pro cvičence jakékoliv výšky, můj manžel (193 cm) je na přístroji poněkud skloněný a cvičení pro něj není úplně pohodlné. Hodil by se měřič tepu i na pohyblivá madla, ale o tom jsem věděla už před koupí.