Recenze

Souhrn recenzí produktu Elipticaly:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Přístroj splnil moje očekávání. Dokonce i já, nepříliš sportovní typ a také už ne nejmladší, se každý den přiměji ke cvičení a ani se nemusím moc přemlouvat. Výborné jsou programy, které samy mění zátěž, takže cvičení není jednotvárné. Je rozhodně lepší pořídit si dražší přístroj, který má již více možností a cvičení je tím zábavnější - a já opravdu nejsem žádný sportovec!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.11.2010)

pohyb na přístroji je něco mezi jízdou na kole a během na běžkách, prostě nádhera každé ráno mě báječně nastartuje po cvičení úplně zmizí ranní ztuhlost, která mě hodně trápí a nemám problém s chůzí do schodů


Recenze Eliptický trenažér inSPORTline Air

Cena poměr výkon dobré

Celkové hodnocení: 6.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.05.2013)

Za tak nízkou cenu jsem celkem spokojena

Po týdnu jsem všechny šrouby dotáhla,ale při cvičení stroj stále vrže, což mě celkem ruší při cvičení, zkusím to ještě v ohybech promazat a uvidím.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Stroj jsem si koupila za peníze vrácené po reklamaci jiného stroje, protože jsem s obchodem Insportline a jeho přístupem jako takovým byla spokojená. Zatím jsem velmi spokojená i s tímto strojem, sestavení nebylo nijak náročné, přítel ho zvládl úplně sám za cca hodinku. Stroj využívám týden a jsem nadšená.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.10.2016)

tichý chod, bezproblémové sestavení, zatím jsem naprosto nadšená

nic


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Chtěla jsem stroj, který nebude sloužit jako věšák na šaty - aby cvičení na něm byla zábava,což se mi u Atlany Black splnilo - má rozumně dlouhý krok (pohyb nohou je krásně přirozený, žádné pidikrůčky) Nastavení zátěže je podle mě povedené. Vůbec mi neschází "elektronické řízení" odporu přímo na počítači, zatočit kolečkem opravdu není problém :-) Celkově výborný stroj, nejlepší poměr cena/výkon. Za zmínku určitě stojí i to, že Atlanta je doopravdy krásně tichá a kvůli váze i pěkně stabilní. Vzhledem k tomu, že bydlíme v bytě 2+1 a nedisponujeme tedy zvlášť místností pro posilovnu, velmi oceňuji (velká!!!) přepravní kolečka stroje - stačí naklopit přemístit do místa cvičení a poté zase zpět do kouta, aby nepřekážel. Eliptical Atlanta Black rozhodně doporučuji!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.06.2012)

Stabilita,tichý chod, délka kroku, rozumné nastavení zátěže, poměr cena/výkon

---


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

Na doporučení paní v prodejně Vítkov. Velmi dobře mi jej popsala a vysvětlila vše kolem a to vše přes telefon :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.02.2015)

velmi tichý a opravdu velmi dobrá a mohutná konstrukce. Barva dobrá, hmotnost do 150kg taky velmi dobré. Za týden a něco mám 4 kg dole a to jezdím tak kolem 7-9 km což není moc. Jsem velmi spokojená. Nic mi nevrže nepraská.

nic


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Misouri

Hledala jsem něco, na čem bych přes zimu cvičila, abych si zdokonalila postavu, aby to bylo pohodlné a bavilo mě to. Cvičí se mi skvěle, baví mě to, dělám něco pro sebe a zároveň nepřijdu o své oblíbené seriály :-) Tento produkt jsem již doporučila kamarádce, která se chystá ke koupi. Výhodou je cvičení kdykoli mě napadne a za jakéhokoli počasí v pohodlí domova.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.09.2015)

můžu cvičit za každého počasí a u televize :-)


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

super

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.05.2013)


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

myslím, že za tuto cenu skvělá koupě, tento produkt bych doporučila. Nejvíce mne překvapil neuvěřitelně tichý chod.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.01.2014)

robustnost tichý chod celkem snadná montáž přehledný pc

zatím jsem nic nenašla


Recenze Eliptical inSPORTline Madison - černý

doporučuji ostatním, na cvičení doma výborný a za přijatelnou cenu. Hlavně je tichý a protahne celé tělo. Může na něm cvičit celá rodina.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.12.2009)

dobrá cena snadná montáž podle návodu tichý chod snadná obsluha a použití

snad jen, že na umělé hmotě ve stupadlech popojíždí nohy dopředu a tlačí se na přední hranu. Asi by stačilo dodávat protiskluznou vložku tvarovanou přímo do stupačky.


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota Light

Pro koupi tohoto stroje jsem se rozhodla na základě recenzí. Čekala jsem velký zázrak, ale jedná se jenom o sympatický stroj, který splní svoji funkci a člověk se u něho zapotí :-) Displej bych klidně rozdělila do víc kolonek, aby se tam zobrazovaly všechny hodnoty současně - vždy musím netrpělivě čekat, až naskočí tep

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.09.2014)

Velice jednoduchá montáž - jen je potřeba osoba, která bude jednotlivé díly přidržovat Tichý chod a pěkný vzhled Dobrá manipulace při převozu do jiné místnosti Stroj je používám pravidelně a nevrže

Co mi vadí je, že boty na plastových nášlapech dosti kloužou. Ale možná je to obuví, při cvičení používám obyčejné tenisky. Během cvičení jsem už několikrát vrazila kolenem do středového kolečka, které slouží pro nastavení zátěže. Nejsem nijak extra vysoká, mám necelých 170 cm, nedovedu si představit, jak na tom cvičí vyšší lidé, když i já mám s moji výškou problémy. Délka kroku mě přijde nedostatečná - krok je dosti malý, po cvičení více cítím zátěž na ruce než na nohy (zatím zůstávám u nižší zátěže, ale zato s intenzivnějším šlapáním)


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

plní to co jsme očekávali až na defekt krytu nemáme žádnou výtku

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.08.2016)

splňuje požadavky, rozměry

produkt je velmi dobře zabalen takže až po kompletním roztrhání jsme zjistily že je prasklý plastový kryt, následnou reklamaci s vidinou balení a posílání 52kg balíku jsme vzdali


Recenze Crossový trenažér Grand

Mám ho teprve týden a zatím jsem spokojená. Používám každý den cca 45 - 60 min. Vyhovuje mi, že je tichý a neruší při sledování TV apod. Má kolečka, takže při manipulaci s ním si nepoškrábete podlahy.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.05.2015)

tichý lehce složitelný rychlé dodání snadná manipulace (kolečka)

zatím žádné


Recenze Eliptical inSPORTline Trenton

na lince insportline mi tento trenažér doporučili, když jsem jim řekla jaké požadavky mám a jsem s ním spokojená,mám ho jen pár dnů tak zatím je vše ok

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.12.2009)

moderní design, dobře se na něm cvičí

dodací lhůta delší


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Není to můj první produkt od Insportline. Zatím jsem se všemi spokojený. Největší výhodu v tomto obchodě vidím v tom, že personál je hodně kvalifikovaný, myslím i nadšený pro to co prodává.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.10.2016)

Je to dobrý trenažer. Ukazuje všechny potřebné hodnoty. Výhodou je hrudní pás na tepovou frekvenci. Jinak by to nebylo ono.


Recenze Eliptical inSPORTline Denver

vše vpohodě

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.11.2012)

tichý předvolené programy stokrát lepší než orbitrek z tv shopu

zatím vše v pořádku při zakoupení v něm něco rachotilo, volali sme do servisu a byla to jen prkotinka a přijeli okamžitě na druhý den to opravit


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline inCondi ET600i

Jsme spokojeni a těšíme se, že nám trenažer bude dobře sloužit, jako ostatní výrobky od InSPORTline

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.01.2015)

- pěkný vzhled - tichý chod - máme trenažer v provozu teprve dva dny, tak hodnotím zatím jen výše uvedené, ale nadšená je celá rodina

- zatím nic


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

přístroj doporučuji, jelikož mám postižené nohy, jezdí se mi na něm dost dobře, mám ho doma tři dny a už vidím výsledky :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.01.2010)

Lepší než klasický rotoped pohyblivé tyče pomáhají cvičení možnost určení zátěže

návod by zasloužil být větší


Recenze Eliptický trenažér inSPORTline Cruzz

Ztloustla jsem a potřebuji pohyb. Po vyzkoušení levnějšího stroje na prodejně jsem zvolila tento. Zaplatila jsem si i montáž. Při vyšší zátěži ve stroji něco rámusí, takže jak funguje servis.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.01.2013)

Cvičím kdykoliv a jak zvládnu dlouho = nemusím se objednávat do fitka. Cena se vyrovná přibližně ceně za roční fitko. Začínám, takže výsledky vlivu na fyzičku zatím nemám. Poskytnutá 5tiletá záruka napovídá, že to bude kvalitní stroj.

Poměrně velký stroj do panelákového bytu, což je problém bytu, ne stroje.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Zdá se, že to funguje. Po měsíci každodenního cvičení mám dole pět kilo a i když si stroj sem tam skřípne a zavrže, má celkově chod velice tichý. Měřič tepu má dlouhý náběh, je výhodnější koupit si samostatný pulsmetr a při cvičení sledovat okamžitou tepovou frekvenci. Na plovoucí podlaze stroj trošku "plaval". Vyřešil jsem to gumovou podložkou a od té doby se ani nehne. Rozhodně nelituji vynaložených peněz za nákup tohoto stroje a mohu jen doporučit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.02.2015)

Solidní zpracování výrobku. Opravdu tichý chod.

Uvítal bych jiný materiál nášlapů, tento poněkud klouže i když cvičím v botaskách. Asi tam nalepím proužky slabé gumy.


Recenze Eliptical inSPORTline Madison - černý

máme ho teprve krátce, ale cvičíme na něm každý den a jsme velmi spokojeni

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.08.2011)

je stabilní, velmi tichý, nenáročné sestavení, dá se lehce přemístit

návod na ovládání displeje dosti zmatený, stroj je celekm velký do panelákového bytu


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Můj první ergometr, uživatelsky velmi příjemný (až na ten počítač), není příliš vhodný pro vyšší cvičence. Při cvičení 5x týdně 20 minut zatím nejeví po jednom měsíci problémy s kvalitou zpracování, doufám, že to vydrží.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.01.2015)

Vybírala jsem si zařízení především pro sebe a v tomto ohledu splňuje naprosto vše, co jsem od něj očekávala. Při mé výšce 170 cm má optimální délku madel, délku kroku, nastavení zátěží. Atlanta je tichá, relativně málo rozměrná (v porovnání s jinými), nastavení je plynulé.

Manuál k použití počítače je katastrofální, neposkytuje v podstatě žádné informace o možnostech nastavení a uložení jednotlivých módů. Omezuje se na konstatování, že to "lze", přičemž ovládání počítače mi připadá zoufale neintuitivní. Zatím šlapu pořád na ruční nastavení a vyhovuje mi to, ale do budoucna bych ráda přišla na to, jak počítač nastavit pro jednotlivé cvičence a jak využít všechny módy. Zatím jsem k tomu nenašla odhodlání. Po měsíci cvičení v pravém pedálu mírně chroustá, což se doufám vyřeší dotažením a promazáním. I když mě prodavač ujišťoval, že pohyblivá madla jsou dostatečně dlouhá pro cvičence jakékoliv výšky, můj manžel (193 cm) je na přístroji poněkud skloněný a cvičení pro něj není úplně pohodlné. Hodil by se měřič tepu i na pohyblivá madla, ale o tom jsem věděla už před koupí.


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota

jsem pracovně hodně vytížená a tento stroj je bezvadnou pomůckou na domácí cvičení.Jen byl jeden problém.V balíku mi poslali jiné upínací šrouby.Ale na reklamaci to rychle zařídili a za pár dnů poslali náhradní.Jediné mínus dávám celkově šroubům.Musela jsem si koupit téměř všechny nové.Šrouby byly opotřebované a na některých dokonce strhlé zavity.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.02.2014)

je velmi tichý

nic


Recenze Eliptical inSPORTline Daytona

-nenáročné sestavení za poměrně krátkou dobu.. -perfektní vzhled -nenáročná obsluha -výhodou je sedadlo, nejen prostarší osoby, které jej však ocení

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.01.2013)

-příjemná cena -profesionální vzhled


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

Pěkný, bytelný stroj s pětiletou zárukou a naprosto tichým chodem. Jediná výtky - tep přes dlaně (asi logicky) neměří přesně a nemá pokročilé funkce ergometrů. Pro ty, co jako já sportují s vlastním sporttesterem, to ale nevýhoda není.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.03.2013)

naprosto tichý bezúdržbový bytelný pěkný design


Recenze Eliptical inSPORTline Caracas

stroj jsme vybrali na základě recenzí a jeho vlastností. Má spousty volitelných programů, každý si může vytvořit svojí trasu, i dobu trvání. Velký plus program pro kontrolu tepové frekvence pomocí hrudního pásu, který je součástí - zvuková signalizace překročení. Vydrží cvičení i těžších osob, a je velmi tichý.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.10.2013)

tichý hrudní pás spousta programů


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Tento stroj jsem si vybrala kvůli jeho nosnosti a na doporučení zaměstnance obchodu. Nelituji, funguje zatím bez problémů. Na 100 % splnil mé očekávání - při cvičení cítím jak mi zabírají svaly, ale zároveň netrpí klouby. Rozhodně ho doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.03.2016)

Neslyšitelný chod, zatím funguje bezvadně.

zatím jsem nic nezjistila


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

vzhledem k časové tísni je domácí využití stroje výborné používám ho, kdy mám čas nezatěžují se klouby, je možná jak chůze tak i téměř běh procvičují se i záda určitě bych ostatním doporčila kdo má problémy s kloubama a nemá čas na tělocvičnu je naprosto úžasný! nelituji !

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.05.2012)

tichý chod profesionální vzhled cenově dostupný naprosto splnilo čekávání


Recenze Eliptical inSPORTline Drive

produkt dorazil sice poškozený, ale během pěti pracovních dní (napsala jsem stížnost, obchod okamžitě zareagoval, objednal odvoz vadného dílu na vlastní náklady, opravil a poslal zpět) jsem měla vadnou trubku zpět opravenou - myslím, že je to super služba

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.01.2013)

velmi tichý dobře se na něm cvičí nemusím čekat, až se uvolní v posilovně, mohu cvičit kdykoliv

-


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota

Po dlouhém hledání jsem dala na recenzi a vyplatilo se. Jsem velice spokojena a mile překvapena. Sestavování obtížností je průměrné, Velikostí je do menšího bytu, na přesun např. po dlažbě lehký. V minulosti jsem měla prof.sp.kolo a na tréning a hubnutí je tento eliptical pro mě ještě lepší. Cvičím na něm každý den a nebyl problém, nevrže, jen při větším úklonu do stran se mírně kymácí, ale to není nic zásadního, jinak je dobře stabilní. Doporučuji cvičit na hlasitou rytmickou hudbu. Počitadlo je průměrné, ale za tak celkovou nízkou cenu a kvalitu stroje je toto zanedbatelné. Přístroj je vypracovaný, tichý, pěkný vzhledem a bezpečný. Vřele můžu doporučit, u mě to není věšák na šaty.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.02.2014)

-kvalitní, tichý stroj -rozumná cena -vhodný pro domácí cvičení


Recenze Eliptical inSPORTline Madison - černý

Naprostá spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.01.2012)

Jednoduchá montáž, přehledný návod. Tichý provoz, až překvapivě. Dobře pracující kompjůtr... ;-)

Nepřehledný návod k počítači... Chtělo by to popsat, co který program umí... Člověk na to sice příjde, ale kdyby se to mohl dočíst, bylo by to lepší...