Recenze

Souhrn recenzí produktu Elipticaly:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Velmi kvalitní výrobek od českého výrobce. Cvičíme oba s manželkou a i díky váze stroje je hodně stabilní. V bílé barvě také dobře vypadá.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.01.2012)

Robustní konstrukce z kvalitních materiálů. Nevrže a není hlučný.

Nemám žádná.


Recenze Eliptical inSPORTline Orlando

Jsem velice spokojený s tímto elipticalem. Jeho provoz je velice tichý, stroj je kvalitní. Se sestrojením jsem také neměl žádné problémy. Mohu doporučit tento výrobek, vzhledem k ceně, je kvalita velice dobrá.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.06.2012)

Tichý Kvalitní Sport i relaxace na tomto stroji


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Jelikož jsem po těžké operaci páteře, výměně kolene a další zdravotní problémy, zlepšuji si kondici a vynahrazujemi to vzpomínky, kdy jsem byla sportovně aktivní a chodila 4x týdně cvičit. Časem, dle financí v invalidním důchodu, si chci ještě koupit některý z vibračních strojů, který mi bude potom doporučen, abych si své zdraví ještě více podpořila a probudila, zatím nefunkční svalstvo po velkých řezech při operacích. Věřím, že to s Vašema stroji dokážu a můj zdravotní stav se i mojím přičiněním ještě více zlepší.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.03.2015)

slouží k určené potřebě, mě hlavně ke zlepšení mého zdraví.


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota Light

Trenažér Sarasota přišel velmi rychle a když jsem jej rozbali byla jsem velmi mile překvapená, jak je úhledně zabalený, každý šroub a šroubek měl našroubovanou podložku i matičku, aby to pochopil úplně každý. Český návod byl samozřejmostí, ne jako u jiných firem kde si o něj musíte zažádat a nebo stáhnout z internetu. Takže montáž byla úplná hračka. Dobrá cena.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.10.2017)


Recenze Eliptický trenažér inSPORTline Cruzz

Doporučuji , myslím ,že je lepší si koupit tento již dražší , než nějaký za pár kaček ,co se za chvíli rozsype.Mluvím po zkušenosti s rotopedem.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.08.2016)

je už dražší ,takže je masivnější a vypadá ,že hodně vydrží.Sestavení poběhlo bez problému.Je tichý

Ne příliš přesný návod na použití displeje , čas neukazuje , ikdyž by měl prý automaticky


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

Potřebuji zvýšit kondičku a zhubnout,,s tímto výrobkem opravdu zapojím celé tělo, chod je tichý takže nikoho neruším hlukem,a za cenu je opravdu výborný

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.04.2013)

výborný vzhled,tichý chod

jen měřič tepů je špatný jde to jen při držení


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.03.2010)

Velmi dobrý produkt. Jsem velmi spokojen. V jiných prodejnách jsem nenalezl stejně kvalitní výrobek. Velmi dobrá cena s výraznou slevou. Velmi dobře mobilní - možnost přesunu v bytě na kolečkách.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

Na doporučení paní v prodejně Vítkov. Velmi dobře mi jej popsala a vysvětlila vše kolem a to vše přes telefon :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.02.2015)

velmi tichý a opravdu velmi dobrá a mohutná konstrukce. Barva dobrá, hmotnost do 150kg taky velmi dobré. Za týden a něco mám 4 kg dole a to jezdím tak kolem 7-9 km což není moc. Jsem velmi spokojená. Nic mi nevrže nepraská.

nic


Recenze Eliptical inSPORTline Caracas

Výborný. Snad jen trochu nepraktické umístění baterie hrudního pásu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.03.2017)

Pro domácí použití prvotřídní. Recenze a rady přátel

Proti výrobku samotnému nic. Pokud si zaplatíte dopravu od ČP mějte se na pozoru - otřesné!


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Vřele doporučuji ke koupi výrobky od inSPORT line Atlanta

Celkové hodnocení: 9.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.05.2013)

Předčil moje očekávání vřele doporučuji velice kvalitní výrobek/poměr výkon/cena

zatím nic


Recenze Eliptical inSPORTline Austin MG

Tento eliptical mě nejdříve zaujal vzhledem, po přečtení jeho parametrů jsem neváhala a myslím že jsem udělala dobře... Skvěle procvičí celé tělo. Záleží jen na vás, jak náročné cvičení si zvolíte, ale každopádně to může být jak lehký svižný trénink, tak pořádná makačka :-) rozhodně doporučuji!! To že si procvičíte celé tělo a přitom šetříte klouby, je přece skvělá kombinace a tento stroj je navíc velmi kvalitní. Doporučil mi jej i trenér a jsem z něj nadšená!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.12.2009)

procvičí většinu svalů v těle šetrný ke kloubům


Recenze Eliptical inSPORTline Denver

vše vpohodě

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.11.2012)

tichý předvolené programy stokrát lepší než orbitrek z tv shopu

zatím vše v pořádku při zakoupení v něm něco rachotilo, volali sme do servisu a byla to jen prkotinka a přijeli okamžitě na druhý den to opravit


Recenze Eliptical inSPORTline Madesto

Oproti starému typu maximální spokojenost, velice tichý, na starém ta hodina byla utrpení.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.07.2017)

Velmi tichý chod, plynulý nesekavý pohyb, vhodný pro osoby malého i velkého vzrůstu. Je kam položit MP3 přehrávač nebo tablet. Zatím žádná.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

přístroj doporučuji, jelikož mám postižené nohy, jezdí se mi na něm dost dobře, mám ho doma tři dny a už vidím výsledky :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.01.2010)

Lepší než klasický rotoped pohyblivé tyče pomáhají cvičení možnost určení zátěže

návod by zasloužil být větší


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

Pěkný, bytelný stroj s pětiletou zárukou a naprosto tichým chodem. Jediná výtky - tep přes dlaně (asi logicky) neměří přesně a nemá pokročilé funkce ergometrů. Pro ty, co jako já sportují s vlastním sporttesterem, to ale nevýhoda není.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.03.2013)

naprosto tichý bezúdržbový bytelný pěkný design


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Výborný stroj, který se vejde do bytu. Občas je třeba dotáhnout šrouby ve spojích a promazat, jinak jsem plně spokojen.

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.05.2013)

bezporuchovost dobré procvičení


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

produkt jsem si vyzkoušel přímo na prodejně a po doporučení prodejce. Byl jsem spokojen s obsluhou, která mi i doporučila internetový prodej (kvůli dovozu zboží-váží 52 kg). Naprostá spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.01.2012)

tichý provoz kvalitní konstrukce

zatim nic


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

chtěla jsem něco na zimní večery,kdy se nedonutím vylézt ven do zimy a jít cvičit mezi lidi, tohle je pro mě ideální volba, po teprve týdenní zkušenosti nemám zatím žádnou výtku, chod je tichý, nic nevrže ani není slyšet k sousedům v paneláku, cena odpovídá kvalitě a hlavně, díky tomu že jako žena mám necelých 180cm,tak jsem potřebovala stejně tuhle dražší kategorii,kvůli délce kroku.....na levnějších strojích,které jsem zkoušela se mi po chvilce krok jakoby zasekával....tady je pohyb opravdu plynulý

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.09.2010)

oproti levnějším orbitrekům apod. je stabilní a v klidu lze cvičit opravdu celou hodinku, bez záseků tichý chod,žádné vrzání nic poměr cena/kvalita odpovídá

je trošku větší, než by se do paneláku hodilo, ale dá se to no, zbyly mi 2 šroubky po smontování,bohužel dírky na uchycení počítadla byly vyvrtány cca o 1 cm vedle...ale díky zasunovacímu upevnění to drží i tak, takže to není žádný problém pípání onoho počítadla...i když možná se to dá vypnout,ještě jsem to nestudovala podrobně


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.02.2017)

Zatím jsem na mě cvičila párkrát, ale splňuje má očekávání. Seznamuji se s ním. Jsem ale spokojená. Můžu říct, že mé tuky pláčou, když si zacvičím. Je opravdu tichý, není vůbec nic slyšet.

Zatím žádne proti


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota Light

vyhovovala mi cena vyhovovala mi i velikost výrobku nemusím za sportem nikam docházet, neztrácím čas

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.12.2014)

eliptický trenažér procvičí celé tělo nemusím navštěvovat posilovnu zacvičím si, kdy chci


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Pěkný, bytelný stroj s pětiletou zárukou a naprosto tichým chodem. Jediná výtky - tep přes dlaně (asi logicky) neměří přesně a nemá pokročilé funkce ergometrů. Pro ty, co jako já sportují s vlastním sporttesterem, to ale nevýhoda není.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.03.2013)

naprosto tichý bezúdržbový bytelný pěkný design


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota Light

Pro koupi tohoto stroje jsem se rozhodla na základě recenzí. Čekala jsem velký zázrak, ale jedná se jenom o sympatický stroj, který splní svoji funkci a člověk se u něho zapotí :-) Displej bych klidně rozdělila do víc kolonek, aby se tam zobrazovaly všechny hodnoty současně - vždy musím netrpělivě čekat, až naskočí tep

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.09.2014)

Velice jednoduchá montáž - jen je potřeba osoba, která bude jednotlivé díly přidržovat Tichý chod a pěkný vzhled Dobrá manipulace při převozu do jiné místnosti Stroj je používám pravidelně a nevrže

Co mi vadí je, že boty na plastových nášlapech dosti kloužou. Ale možná je to obuví, při cvičení používám obyčejné tenisky. Během cvičení jsem už několikrát vrazila kolenem do středového kolečka, které slouží pro nastavení zátěže. Nejsem nijak extra vysoká, mám necelých 170 cm, nedovedu si představit, jak na tom cvičí vyšší lidé, když i já mám s moji výškou problémy. Délka kroku mě přijde nedostatečná - krok je dosti malý, po cvičení více cítím zátěž na ruce než na nohy (zatím zůstávám u nižší zátěže, ale zato s intenzivnějším šlapáním)


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Tento stroj jsem si vybrala kvůli jeho nosnosti a na doporučení zaměstnance obchodu. Nelituji, funguje zatím bez problémů. Na 100 % splnil mé očekávání - při cvičení cítím jak mi zabírají svaly, ale zároveň netrpí klouby. Rozhodně ho doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.03.2016)

Neslyšitelný chod, zatím funguje bezvadně.

zatím jsem nic nezjistila


Recenze Eliptical inSPORTline Orlando

Nad míru spokojená

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.10.2014)

Na podobném elipticalu,jsem si formovala postavu v posilovně,takže můj výběr byl jasný,a kila jdou dolů i doma,takže jsem spokojená hodně.Dobře se dá složit,žádné negativní recenze proto psát ani nemůžu.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

namazali jsme snad bude v pořádku výborně se na něm běhá poprvé jste utahaní chce to rozcvičit byl to dárek stále láká celou rodinu ke cvičení

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.12.2012)

pěkně se na něm cvičí rychlá montáž

brzo začal vrzat


Recenze Eliptical inSPORTline Houston

Trenažér mohu jedině doporučit. Promyslete si v jakém rozsahu jej budete využívat a podle toho si vyberte kvalitu jeho zpracování. Já jsem zvolil tuto lacinější variantu a pokud u cvičení vyrdžím, tak již budu vědět jakou kvalitu si přístě koupit a pokud ne, tak mám dobrý věšák na oblečení :). Přeji všem mnoho pevné vůle a ať nám to vydrží.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.11.2009)

Sytém a funkčnost trenažéru mě mile překvapila. Výborná plynulost pohybu bez rázů a možnos cvičení tělesné koordinace . Myslím, že je účinnější než cyklotrenažér. manuální nastavení zátěže je vhodné pro běžné cvičení. Ovládání měřiče jednoduché, dostačující.

dodaný trenažér měl orezlé hřídele od setrvačníku ke klikám což by vedlo k většímu opotřebení a nižší životnosti kluzných ložisek. větší vůle levého soupáčí Kluzné části nebyly namazány a určitě by nevydržely bez zvukových efektů to co uádává výrobce do první prohlídky. Nebylo by od věci, kdyby výrobce dodával mazací tuk, kterým by si zákazník díly v průběhu montáže namazal. hlavní nosná trubka která se sestavuje ze dvou částí má velkou vůli a vydává nepříjemné zvuky. Ložiska soupáčí jsou umělohmotná, kluzná, takže je potřeba počítat s nižší životností Když si koupíte mazací tuk, jemný brusný papír a teflonovou pásku na vymezení vůle hlavní trubky, tak si vše doladíte dle svých představ. nebylo by od věci, kdyby si prodejce občas zkontroloval kvalitu dodávaných výrobků, dodržování kvality a vůlí součástí.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

super

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.05.2013)


Recenze Eliptical inSPORTline Orlando

Zatím ho nepoužívám dlouho, ale jsem s tím zatím spokojená. Splnilo to mé očekávání. Jednoduchá montáž, kterou zvládne průměrně zručný člověk. Cvičí u nás na něm i děti.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.09.2013)

Velmi jednoduchá montáž. Zvládla jsem ji sama. V porovnání cena a kvalita se mi zdá výrobek super


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota Dark

Pro koupi tohoto stroje jsem se rozhodla na základě recenzí. Čekala jsem velký zázrak, ale jedná se jenom o sympatický stroj, který splní svoji funkci a člověk se u něho zapotí :-) Displej bych klidně rozdělila do víc kolonek, aby se tam zobrazovaly všechny hodnoty současně - vždy musím netrpělivě čekat, až naskočí tep

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.09.2014)

Velice jednoduchá montáž - jen je potřeba osoba, která bude jednotlivé díly přidržovat Tichý chod a pěkný vzhled Dobrá manipulace při převozu do jiné místnosti Stroj je používám pravidelně a nevrže

Co mi vadí je, že boty na plastových nášlapech dosti kloužou. Ale možná je to obuví, při cvičení používám obyčejné tenisky. Během cvičení jsem už několikrát vrazila kolenem do středového kolečka, které slouží pro nastavení zátěže. Nejsem nijak extra vysoká, mám necelých 170 cm, nedovedu si představit, jak na tom cvičí vyšší lidé, když i já mám s moji výškou problémy. Délka kroku mě přijde nedostatečná - krok je dosti malý, po cvičení více cítím zátěž na ruce než na nohy (zatím zůstávám u nižší zátěže, ale zato s intenzivnějším šlapáním)


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Stroj jsem si koupila za peníze vrácené po reklamaci jiného stroje, protože jsem s obchodem Insportline a jeho přístupem jako takovým byla spokojená. Zatím jsem velmi spokojená i s tímto strojem, sestavení nebylo nijak náročné, přítel ho zvládl úplně sám za cca hodinku. Stroj využívám týden a jsem nadšená.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.10.2016)

tichý chod, bezproblémové sestavení, zatím jsem naprosto nadšená

nic