Recenze

Souhrn recenzí produktu Elipticaly:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota

super

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.05.2013)


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

přístroj doporučuji, jelikož mám postižené nohy, jezdí se mi na něm dost dobře, mám ho doma tři dny a už vidím výsledky :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.01.2010)

Lepší než klasický rotoped pohyblivé tyče pomáhají cvičení možnost určení zátěže

návod by zasloužil být větší


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.03.2010)

Velmi dobrý produkt. Jsem velmi spokojen. V jiných prodejnách jsem nenalezl stejně kvalitní výrobek. Velmi dobrá cena s výraznou slevou. Velmi dobře mobilní - možnost přesunu v bytě na kolečkách.


Recenze Eliptical inSPORTline Caracas

Po delším čtení recenzí jsme se rozhodli pro tuto cenovou kategorii. Jsem velice ráda. Stroj je tichý, nevrže a při používání se můžu v klidu dívat na teleizi, nebo poslouchat hudbu. Vše jde lehce nastavovat. Orientace v menu je snadná. Je stabilní, takže nemá strach na něm cvičit ani manžel. Lehce jsme ho sestavili dle návodu sami doma. Snad jen špatná funkčnost hrudního pásu. Slabá, nedoléhající baterka. Odlišné hodnoty než je skutečnost. Nijak nám to nevadí, protože pás máme doma svůj a lze použít jakýkoliv. Před nákupem jakéhokliv takového stroje doporučuji vyzkoušet, aby jste se vyhnuli nespokojenosti s produktem. Původně jsme vybrali jiný stroj a po vyzkoušení a přečtení recenzí jsme byli moc rádi, že jsme ho nekoupili.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.04.2014)

Tichý chod lehká orientace v menu počítače stabilita menší rozměr

špatná funkčnost hrudního pásu.


Recenze Eliptical inSPORTline Madesto

Oproti starému typu maximální spokojenost, velice tichý, na starém ta hodina byla utrpení.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.07.2017)

Velmi tichý chod, plynulý nesekavý pohyb, vhodný pro osoby malého i velkého vzrůstu. Je kam položit MP3 přehrávač nebo tablet. Zatím žádná.


Recenze Eliptical inSPORTline Drive

Tento produkt je výborný kompromis mezi cenou a kvalitou. Dokonce bych za něj dala i víc. Cvičí se na něm výborně a je hlavně úplně tichý, takže můžete cvičit a přitom se koukat s rodinou v obýváku na televizi a nebudete nikoho rušit. Měření času, spálených kalorií...vše funguje. Rozhodně doporučuji zakoupit!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.07.2013)

Tichý, lehký, skvěle funguje


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Misouri

Hledala jsem něco, na čem bych přes zimu cvičila, abych si zdokonalila postavu, aby to bylo pohodlné a bavilo mě to. Cvičí se mi skvěle, baví mě to, dělám něco pro sebe a zároveň nepřijdu o své oblíbené seriály :-) Tento produkt jsem již doporučila kamarádce, která se chystá ke koupi. Výhodou je cvičení kdykoli mě napadne a za jakéhokoli počasí v pohodlí domova.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.09.2015)

můžu cvičit za každého počasí a u televize :-)


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Není to můj první produkt od Insportline. Zatím jsem se všemi spokojený. Největší výhodu v tomto obchodě vidím v tom, že personál je hodně kvalifikovaný, myslím i nadšený pro to co prodává.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.10.2016)

Je to dobrý trenažer. Ukazuje všechny potřebné hodnoty. Výhodou je hrudní pás na tepovou frekvenci. Jinak by to nebylo ono.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

Produkt jsme vybrali pro posílení svalstva, rozpohybování ztuhlých kolenních kloubů a celkovou rekonvalescenci po nemoci. Doufáme, že při postupném pomalém zvyšování zatížení, dojde k celkovému zlepšení kondice.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.05.2012)

Celkové posílení svalstva


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Velmi kvalitní výrobek od českého výrobce. Cvičíme oba s manželkou a i díky váze stroje je hodně stabilní. V bílé barvě také dobře vypadá.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.01.2012)

Robustní konstrukce z kvalitních materiálů. Nevrže a není hlučný.

Nemám žádná.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

chtěla jsem něco na zimní večery,kdy se nedonutím vylézt ven do zimy a jít cvičit mezi lidi, tohle je pro mě ideální volba, po teprve týdenní zkušenosti nemám zatím žádnou výtku, chod je tichý, nic nevrže ani není slyšet k sousedům v paneláku, cena odpovídá kvalitě a hlavně, díky tomu že jako žena mám necelých 180cm,tak jsem potřebovala stejně tuhle dražší kategorii,kvůli délce kroku.....na levnějších strojích,které jsem zkoušela se mi po chvilce krok jakoby zasekával....tady je pohyb opravdu plynulý

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.09.2010)

oproti levnějším orbitrekům apod. je stabilní a v klidu lze cvičit opravdu celou hodinku, bez záseků tichý chod,žádné vrzání nic poměr cena/kvalita odpovídá

je trošku větší, než by se do paneláku hodilo, ale dá se to no, zbyly mi 2 šroubky po smontování,bohužel dírky na uchycení počítadla byly vyvrtány cca o 1 cm vedle...ale díky zasunovacímu upevnění to drží i tak, takže to není žádný problém pípání onoho počítadla...i když možná se to dá vypnout,ještě jsem to nestudovala podrobně


Recenze Eliptical inSPORTline Daytona

-nenáročné sestavení za poměrně krátkou dobu.. -perfektní vzhled -nenáročná obsluha -výhodou je sedadlo, nejen prostarší osoby, které jej však ocení

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.01.2013)

-příjemná cena -profesionální vzhled


Recenze Eliptický trenažér inSPORTline Cruzz

Ztloustla jsem a potřebuji pohyb. Po vyzkoušení levnějšího stroje na prodejně jsem zvolila tento. Zaplatila jsem si i montáž. Při vyšší zátěži ve stroji něco rámusí, takže jak funguje servis.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.01.2013)

Cvičím kdykoliv a jak zvládnu dlouho = nemusím se objednávat do fitka. Cena se vyrovná přibližně ceně za roční fitko. Začínám, takže výsledky vlivu na fyzičku zatím nemám. Poskytnutá 5tiletá záruka napovídá, že to bude kvalitní stroj.

Poměrně velký stroj do panelákového bytu, což je problém bytu, ne stroje.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

plní to co jsme očekávali až na defekt krytu nemáme žádnou výtku

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.08.2016)

splňuje požadavky, rozměry

produkt je velmi dobře zabalen takže až po kompletním roztrhání jsme zjistily že je prasklý plastový kryt, následnou reklamaci s vidinou balení a posílání 52kg balíku jsme vzdali


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

Přístroj splnil moje očekávání. Dokonce i já, nepříliš sportovní typ a také už ne nejmladší, se každý den přiměji ke cvičení a ani se nemusím moc přemlouvat. Výborné jsou programy, které samy mění zátěž, takže cvičení není jednotvárné. Je rozhodně lepší pořídit si dražší přístroj, který má již více možností a cvičení je tím zábavnější - a já opravdu nejsem žádný sportovec!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.11.2010)

pohyb na přístroji je něco mezi jízdou na kole a během na běžkách, prostě nádhera každé ráno mě báječně nastartuje po cvičení úplně zmizí ranní ztuhlost, která mě hodně trápí a nemám problém s chůzí do schodů


Recenze Eliptický trenažér inSPORTline Cruzz

Opravdu zcela tichý, dobrá kombinace délky kroku a rozteče nášlapů, vhodný tedy i pro menší postavu, mám pouze 160cm, pohodlné domácí cvičení, které je přirozené, cena rozumná, stabilní těžký stroj, který se při cvičení nehne. Lehká zátěž je téměř jako přirozená chůze, stroj jsem si pořídila na zlepšení kondice.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.04.2017)

Tichý, dobrá kombinace délky kroku a rozteče nášlapů, pohodlné domácí cvičení, které je přirozené, rozumná cena, stroj je stabilní

zatím žádné, mám stroj krátce


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

Vřele doporučuji ke koupi výrobky od inSPORT line Atlanta

Celkové hodnocení: 9.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.05.2013)

Předčil moje očekávání vřele doporučuji velice kvalitní výrobek/poměr výkon/cena

zatím nic


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

super

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.05.2013)


Recenze Eliptický trenažér inSPORTline Cruzz

doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.06.2013)

vejde se i do menšího bytu možnost nastavená libovolné zátěže či vytvoření vlastního programu

měření tepové frekvence má slušné zpoždění, trvá dlouho než naměří skutečný tep


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

S přístrojem jsem spokojená. Oproti rotopedu je to pěkná makačka, ale doufám, že i s lepším výsledkem.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.09.2012)

- přehledná a relativně rychlá montáž - posílení celého těla - ideální na zimu

- zabere docela dost místa


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Pěkný, bytelný stroj s pětiletou zárukou a naprosto tichým chodem. Jediná výtky - tep přes dlaně (asi logicky) neměří přesně a nemá pokročilé funkce ergometrů. Pro ty, co jako já sportují s vlastním sporttesterem, to ale nevýhoda není.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.03.2013)

naprosto tichý bezúdržbový bytelný pěkný design


Recenze Eliptical inSPORTline Daytona

Nemám žádné zkušenosti s posilovacími stroji, ale už delší dobu jsem hledala něco pro mě vhodného, čím bych si udržela a vylepšila kondici, je mi 61 let. Když jsem u tohoto stroje uviděla sedátko, okamžitě jsem zjišťovala jeho rozměry, nechtěla jsem velký a těžký stroj. A jelikož tohle všechno Daytona splnila, neváhala jsem a objednala si jej. Cvičím každý den o něco déle a doufám, že se dostanu na doporučených 40 minut 3x týdně. Sedátko je super, střídám pohyb ve stoje a sedu. Stroj je tichý, nezabírá moc místa, na počitadle si sleduji rychlost, vzdálenost, čas, spálené kalorie a měří i tep. Jsem velmi spokojená, je to pro mě přesně to, co jsem potřebovala. Nemohu srovnat s jinými výrobky tohoto typu, protože s nimi nemám žádné zkušenosti, ale pro staršího člověka je sedátko bezva nápad.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.01.2013)

pohyb rozcvičující skoro celé tělo přijatelné rozměry stroje přijatelná cena tichý chod sedátko


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Můj první ergometr, uživatelsky velmi příjemný (až na ten počítač), není příliš vhodný pro vyšší cvičence. Při cvičení 5x týdně 20 minut zatím nejeví po jednom měsíci problémy s kvalitou zpracování, doufám, že to vydrží.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.01.2015)

Vybírala jsem si zařízení především pro sebe a v tomto ohledu splňuje naprosto vše, co jsem od něj očekávala. Při mé výšce 170 cm má optimální délku madel, délku kroku, nastavení zátěží. Atlanta je tichá, relativně málo rozměrná (v porovnání s jinými), nastavení je plynulé.

Manuál k použití počítače je katastrofální, neposkytuje v podstatě žádné informace o možnostech nastavení a uložení jednotlivých módů. Omezuje se na konstatování, že to "lze", přičemž ovládání počítače mi připadá zoufale neintuitivní. Zatím šlapu pořád na ruční nastavení a vyhovuje mi to, ale do budoucna bych ráda přišla na to, jak počítač nastavit pro jednotlivé cvičence a jak využít všechny módy. Zatím jsem k tomu nenašla odhodlání. Po měsíci cvičení v pravém pedálu mírně chroustá, což se doufám vyřeší dotažením a promazáním. I když mě prodavač ujišťoval, že pohyblivá madla jsou dostatečně dlouhá pro cvičence jakékoliv výšky, můj manžel (193 cm) je na přístroji poněkud skloněný a cvičení pro něj není úplně pohodlné. Hodil by se měřič tepu i na pohyblivá madla, ale o tom jsem věděla už před koupí.


Recenze Eliptical inSPORTline Austin MG

Mohu doporučit,cítím záběr na celé tělo,cvičení je příjemné.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.03.2010)

Stroj vyuříváme celá rodina-různé věkové skupiny od 10-63let.Jsem po operaci kolen,věk 31 a doporučuji,bolí mě kolena i při chůzi do schodů,ale na stroji cvičením bezbolestně.

Zatím jsem žádné neodhalila.


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota Light

Celkové jsem spokojena s výrobkem, je to můj první eliptický trenažér, a zatím si ho nemůžu vynachválit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.08.2014)

tichý chod funkce poměr ceny a kvality

škoda že tep se nedá měřit na pohyblivých rukojetích, ale to je skoro u všech co jsem tak koukala


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

tento produkt jsem si vybrala hlavně kvůli dlouhému kroku, v této cenové kategorii (do 10 tisíc) je nejspíš jediný s takto dlouhým krokem (42 cm) ostatní elipticaly v této cenové kategorii mají krok cca 30-32 cm nikde nic nevrže, eliptical atlanta je úžasně tichý velmi se mi líbí desing tohoto výrobku, což byl také jeden z důvodů proč jsem se nakonec pro tento eliptical rozhodla tento výrobek bych doporučila každému, kdo chce za přijatelnou cenu výkonný a spolehlivý stroj

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.03.2013)

tichý chod dlouhý krok (42 cm) což je pro mě při výšce 180 cm ideální pěkný design

snad jen to, že měření tepu je nepřesné


Recenze Eliptical inSPORTline Drive

Na tomto stroji se dá dobře doma procvičit skoro celé tělo Určitě ho ženám doporučuji

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.05.2013)

Pro ženu je to dobrý pomocník na cvičení


Recenze Eliptical inSPORTline Drive

Trenažer mám krátce. Prvních 5 min. mě nebaví, druhých 5 min. trpím a potom mě to začíná bavit. Zapujuji většinu svých svalů a ze stroje slézám spocená jak prase. Tento produkt bych určitě doporučila ostatním. Při poslechu hudby se to dá přežít. :-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.02.2010)

I když původně zakoupený trenažer byl závadný. Po domluvě proběhla bezproblémová výměna. Přijeli, odvezli si nefunkční trenažer a za tři dny přivezli trenažer funkční.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Stroj jsem si koupila za peníze vrácené po reklamaci jiného stroje, protože jsem s obchodem Insportline a jeho přístupem jako takovým byla spokojená. Zatím jsem velmi spokojená i s tímto strojem, sestavení nebylo nijak náročné, přítel ho zvládl úplně sám za cca hodinku. Stroj využívám týden a jsem nadšená.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.10.2016)

tichý chod, bezproblémové sestavení, zatím jsem naprosto nadšená

nic


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Produkt jsme vybrali pro posílení svalstva, rozpohybování ztuhlých kolenních kloubů a celkovou rekonvalescenci po nemoci. Doufáme, že při postupném pomalém zvyšování zatížení, dojde k celkovému zlepšení kondice.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.05.2012)

Celkové posílení svalstva